7d kategória bejegyzései

Canon 7d – ERR20

Exponálás után: ERR20 – shooting is not possible üzenet. Ez valamilyen mechanikus hibára utal. Hivatalos Canon javaslat: “Err 20 Description: A malfunction with the mechanical mechanism has been detected. Resolution: Turn the power off, then remove and re-install the battery. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: 7d, oxid | Hozzászólás most!

Canon 7d nyomógomb – a donor: egy 300d !

Egy beázott 7dvázat kellett javítanom. A gépen nem működött a liveview gomb. Igenám, csakhogy alkatrész nincs, a 7d meg elég drága ahhoz, hogy ne legyen túl sok halott gép a piacon.     Eredeti. És akkor beletúrtama  kicsensládámba – és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: 7d, Canon váz | Hozzászólás most!

Canon 7d – nem kapcsol be / ERR40

Tegnap érkezett meg hozzám a 9-dik olyan Canon 7d, amelyiket nem lehet bekapcsolni. vagy err40-et írnak ki, vagy az akku szimbólum villog az LCD-n. Ebből a kilenc darabból 3 alsó DC / flash panel hibás, egy kilazult csavar miatt. Egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: 7d, Egyéb | 2 hozzászólás

Canon 7d – keresd a csavart

Nem túl sok 7d került hozzám. Összesen 5 darab. ÚJ HÍR! Tegnap meglett a 6. váz is. Ebben viszont kiégett a DC-panel – legalábbis egyelőre úgy néz ki… Ebből volt, amelyik időnként nem működött, volt, amelyikben azonnal lemerült akkut jelzett, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: 7d, Egyéb | 6 hozzászólás

Teljesen halott 7d – avagy: vad tyúk is talál szenet

A tünetek: a váz egyszer csak semmi mást nem tett, mint hogy a felső panelon az üres akku jelzés villogott. Elkezdtem a lehető legrendszeresebben tesztelgetni: Bekapcsoltam, üres akku villog, utána az akkut töltőre: fel van töltve. Ezek után szétszedtem, de … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: 7d, Canon váz, Egyéb | 6 hozzászólás