Canon EOS 40d

(a teljesség igénye nélkül…) 2019.06.26. után elfogadott/visszaigazolt megrendelésekre

Művelet Ára (Ft) Megjegyzés
Expószám kiolvasás (“elvitelre”) 3000 Önálló műveletként *(Javításkor ingyenes)
Hibakiolvasás 6000 Önálló műveletként *(Javításkor ingyenes)
AF/AE kalibrálás 8000 Autofókusz alapbeállítás
AF/AE kalibrálás + 4000 minden további optika esetén
Zárcsere – munkadíj 20000 Ügyfél által hozott zárra (teljes tisztítással)
Expógomb-csere 13000 Csak a gomb cseréje, teljes tisztítással (99%, hogy a gumiburkolatot újra kell ragasztani – lásd lentebb)
Gumiburkolat ragasztás 1500 Amennyiben az eredeti ragasztó már nem tart
Egyéb  ? Kérjen egyedi ajánlatot 

* Az expószám (bár nem biztos, hogy hiteles) kiolvasása az EOSINFO programmal otthon ingyen elvégezhető.
 A kiolvasott értékről kiállítok egy számlát, amin rajta lesz az expószám, ha például eladás során felmerül ez a kérdés. Tudni kell azonban, hogy az expószámot át lehet állítani, tehát ha a múltban esetleg manipulálták a gépet, azt nem lehet ebből megtudni.

** Mielőtt még valaki feldühödne rajta, hogy egy “egyszerű” szoftveres beavatkozás miért ilyen drága, elmondanám, hogy egyrészt nem veszélytelen, mert egy rossz lépés, és fizethetek egy alaplapot a tulajdonosnak, másrészt, egy lelkiismeretesen beállított AF az nem kevés munka, mivel az összes mérőpontban külön külön kell beállítani az AF-szenzor offszet-értékét.

A fix árak “normális” esetekre értendők. Amennyiben a gép megbontása után derül ki, hogy a gép korábban beázott, szakszerűtlenül szerelték stb., az ugyan nem kizáró ok a javításra, de természetesen módosulnak az árak – erről írásban értesítem a megrendelőt.