Beázás kategória bejegyzései

Canon rizzsel

Igazából krumplipürével pont ugyanannyira jó, és nem bolondultam meg, viszont itt van a szabadságok időszaka, az elmúlt hónapban már három beázott gépet hoztak hozzám. Hogy mi köze ennek a rizshez?Nos, amikor valakinek a kedvenc gépe kint marad az esőben, beesik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beázás, csináld magad, optika | 4 hozzászólás

Canon 60d – a túlélő

Nos, az ember néhány évi tapasztalat után már úgy gondolja, sok mindent látott, nemigen lehet már meglepni. A Canon 60d-ről például úgy gondolom, az egyik leginstabilabb gép, simán képes arra, hogy használgatod, használgatod, aztán egyszer csak nem kapcsol be többé … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: 60d, Beázás, Canon váz, por | 1 hozzászólás

Érdemes-e a hibátlan gépet karbantartási célból megbontani?

(index fórumos kérdésre adott válasz) Erre a kérdésre általánosságban nem tudok válaszolni. Azt viszont tudom, hogy több oka is van annak, amiért én hibátlanul működő gépet megbontok: 1.  Mert érdekel (na jó, ez csak vicc volt, de a saját gépemet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beázás, Canon váz | Hozzászólás most!

Beázott 600d

A gépet a tulajdonos szerint szerdán érte némi sővíz – másnapra már nem lehetett bekapcsolni, minden gombnyomásra csak pittyegett egyet.pénteken én már szét is szedtem. Egészen az utolsó pillanatig az égvilágon semmit sem találtam belül. A legutolsó kivehető alkatrész a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: 600d, Beázás | 6 hozzászólás