49

Tulajdonképpen abszolút hétköznapi dolog, ha az ember 49 éves lesz. Viszont ma kaptam Janó fiamtól egy születésnapi ajándékot, egy csavarhúzót, amit nekem készített. Gondoltam, megosztom.

 IMG_9913 IMG_9914

Janó fiam 6 és fél éves..

IMG_9910

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

6 Responses to 49

 1. Pete szerint:

  Nagyon lélemenés kis srác, mint az apja. Gratula. Az én fiam is most lett 6 éves, és pont ugyan olyan “új lámpája” van mint az ajándékon. Amúgy ma szedtem szét a EF-S 17-85-eet mert ismét fókusz hibás lett. Mar volt ezert szervizbe (30,000ft) de csak 6 hónapot bírt ki. Láttam egy fórumon, hol az optikai helyzet érzékelő tisztítása segíttet, de sajnos nem használt.

  Kértem a CameraKft-tol ajánlatot, de előre rettegek a választól 🙁

  Maga vállal e fajta javítást:

  Üdv,
  Péter

 2. Pete szerint:

  Nagyon leleményes kis srác, mint az apja. Gratula. Az én fiam is most lett 6 éves, és pont ugyan olyan “új lámpája” van mint az ajándékon. Amúgy ma szedtem szét a EF-S 17-85-emet mert ismét fókusz hibás lett. Már volt ezért szervizbe (30,000ft) de csak 6 hónapot bírt ki. Láttam egy fórumon, ahol az optikai helyzet érzékelő tisztítása segíttet, de sajnos nem használt.

  Kértem a CameraKft-tol ajánlatot, de előre rettegek a választól 🙁

  Maga vállal e fajta javítást:

  Üdv,
  Péter

  • camerarepair szerint:

   Kedves Péter,
   az emített optikának két jellemző hibája szokott lenni: a blendekábel törése, olyankor általában ERR01, amit akkor ad, ha zárnia kell a blendét, ÉS EZT ZOOMÉRTÉK FÜGGŐ, tehát, az elején csak bizonyos zoomállástól jelentkezik.
   A másik, amikor az USM helyzetérzékelője hibásodik meg (“megvakul”, ideiglenesen). Olynkor általában a tárgy távolságától függ a hiba megjelenése. Mindkettő javítható. Önmagában mindkét javítás 15000 forint nálam, ha mindkét műveletre szükség van, akkor 23000 forint. Utána viszont tényleg jó lesz az optika, meg aztán rendesen meg is tisztítom.

   • Pete szerint:

    Kedves János!

    Köszönöm a gyors választ. Azt vettem észre, hogy eleinte csak a távoli tárgyaknál ugrált a fókusz, a közelinél jó volt. Zoom-tol függetlenül. Persze a szétszedésem óta mindenhol ugrál, tehát biztos én “javítottam” a helyzeten.

    Hogyan juttathatom el önhöz? Én Veresegyházon lakom.

    Előre köszönöm,
    Péter

   • Pete szerint:

    Ja, és semmi Error kód nincs…

   • Pete szerint:

    Most latom az élérhetőségét. Hamarosan felhívom…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük