Canon EF lens work III. – egy alapmű

IMG_8257_1

Egyszer keresgélés közben bukkantam rá a Canon címben említett kiadványára. A könyvet részletekben le is lehet tölteni pdf formátumban – de ha egyszer is fogtad már a kezedben, azonnal rájössz arra, miért kell papír formájában birtokolni. Megvannak benne a fontosabb optikák leírásai, tesztképekkel stb., de ami még fontosabb, megtalálod benne azokat az optikai alapfogalmakat, amelyek nélkül egyszerűen nem lehet megérteni a digitális gépek működését sem.

IMG_8267 IMG_8263_1

IMG_8264 IMG_8265_1

IMG_8266

 

Arra gondoltam, végzek egy kis közvéleménykutatást arról, hogy kik olvassák az oldalamat, és hogy a dolognak legyen valami tétje is, akik egészen 2013. december 31.-ig küldenek egy emailt a nevükkel (lásd a lap alján lévő lehetőséget), azok között kisorsolom ennek a könyvnek egy példányát. (Valljuk be, nagyobb az esély a nyerésre, mint egy lottó ötösnek…)

Ha valaki örömet szeretne szerezni, megküldheti azt is, hogy milyen felszereléssel dolgozik (váz, optikák), meg hogy mire használja, amatőr vagy profi. Ez utóbbi azonban nem feltétel, a sorsoláson minden email részt vesz, amelyiknek a tárgy mezőjében szerepel a “Canon lens works” (az oldalon lévő levelező alkalmazással ez automatikus).

(Figyelembe véve a könyv magas eszmei, ugyanakkor nem túl magas piaci értékét, közjegyzőt azért nem fogok megbízni a sorsolás lebonyolításával).

Ha pedig valaki inkább az elektronikus formára vágyik, itt a hivatalos link: http://www.canon-europe.com/Support/Documents/digital_slr_educational_tools/en/ef_lens_work_iii_en.asp

 

üdvözlettel: Ruzsa János

[contact-form subject=’canon lens work’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Megjegyzés (bármi%26#x002c; amit nekem üzensz)’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Váz(-ak)’ type=’text’/][contact-field label=’Optika(-ák)’ type=’text’/][contact-field label=’Felhasználás típusa’ type=’text’/][/contact-form]

Kategória: Canon optika, Egyéb | A közvetlen link.

2 Responses to Canon EF lens work III. – egy alapmű

 1. Ráczkevi Csaba szerint:

  Nagyon jó kis ajándék ez a könyv, megy is a mail.
  Kellemes Karácsonyt!

 2. powershot@t-online.hu szerint:

  Lelkes olvasód vagyok, köszönöm a sok cikket!

  Áldott Karácsonyt!

  MS

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.