Hátha visszatalálnak hozzám…

Kedves Ügyfeleim,

időnként sajnos sikerül egy-két dolgot (pl. memóriakártyákat) a javított gépeken és a gépekben hagynom.

Ha valaki esetleg talált a nálam javított vázban egy BP512 akkut (eredeti Canon akku, 30d, 40d, 50d, 5d vázakhoz jó pl), amin a nevem is rajta van, jelentkezzen.

Ugyanígy nem találom az egyik Manfrotto állványtalpamat (egy gyufásdoboz méretű alumínium öntvény, csavarral a közepében). Ezt onnan lehet megismerni, hogy ezen viszont nincs rajta a nevem.

Ruzsa János

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

4 Responses to Hátha visszatalálnak hozzám…

 1. Solymosi Gábor szerint:

  Üdvözlöm János!
  Semmi hozzászólás, csupán érdeklődés.
  Kérésre, akár előre utalás után, akár utánvéttel, – küld-e borítékban gyufásdobozra ragasztható fókuszteszt ábrákat? (Még az sem zavar, hogy Canon van ráírva…:))
  Egy Sony SLT a77-t, és a hozzá illesztett Sony dt 16-50 f2.8 obit szeretném ellenőrizni. Mintha lett volna már a kezemben ugyan ilyen, de élesebb képeket adó együttes.
  Esetleg tipp, vagy ajánlás az ellenőrzéshez?
  Előre is köszönettel: S. Gábor

  • camerarepair szerint:

   természetesen küldök. kérnék emalben egy címet. tipp talán csak annyi, hogy előbb auofókusszal fókuszolni, utána élőkép módban meg kell keresni a legjobb fókuszt, ekkor megnézni, mennyi a tapasztalt eltérés. Utána tesztelni a felbontást, képminőséget.

 2. Kovács Norbert szerint:

  Kedves János!

  Canon EF40mm f/2.8 optikámban elszakadt a fókusz állító szalagkábel. Tudna nekem mondani forrást, ahol beszerezhető. Saját magam cserélném ki.
  Tisztelettel: K.N.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük